2-daagse Intensieve Masterclass Incoterms® 2010

2-daagse Intensieve Masterclass Incoterms® 2010 PDF

Wanneer u internationaal handelt, is het van belang om duidelijke afspraken te maken met uw afnemer. Een belangrijk hulpmiddel bij het maken van deze afspraken zijn de Incoterms. Verwijzing naar Incoterms® 2010 in een verkoopovereenkomst bakent op een heldere manier de wederzijdse verplichtingen van de partijen af en verkleint het risico van juridische complicaties. Het is daarom belangrijk om te weten, alvorens bedrijven internationale overeenkomsten afsluiten, welke kosten en risico’s de gebruikte Incoterm hen oplegt en wat de gevolgen zijn voor de boekhouding, logistiek, contractuele verplichtingen en aansprakelijkheid. Zo beperkt men de risico’s op misverstanden die tot geschillen kunnen leiden.
Het programma heeft een afwisselend en interactief karakter. Compacte inleidingen van de trainers worden onderbouwd door praktijkvoorbeelden en cases. Tijdens deze training ontdekt u de juridische, financiële (verzekeringen), fiscale en douane technische kanten van de Incoterms® 2010.
Tijden
Dag 1: woensdag 17 januari 2018 van 10.00 tot 16.30 uur. Inclusief lunch en een gezamenlijk diner
Dag 2: donderdag 18 januari 2018 van 9.00 tot 16.30 uur. Inclusief lunch en consumpties

Optioneel: wanneer u een hotelovernachting wenst, kunt u dit aangeven op het digitale inschrijfformulier. U verblijft op de locatie waar de training wordt gegeven. De kosten hiervoor bedraagt 91,90 euro inclusief ontbijt, excl. toeristenbelasting 1,60 euro. Let op de overnachting kosten zijn voor uw eigen rekening.

Doelgroep 

Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die minimaal 3 jaar exportervaring heeft en werkt met de Incoterms. Basiskennis van de Incoterms is een vereiste.

Resultaat 

U bent in staat om bij de Incoterms de financiële, logistieke en fiscale risico's in kaart te brengen. Tevens kunt u de klant hierin adviseren.

Cursusdata 
BegindatumDuurLocatiePrijs
17 januari 20182 dagen (17 en 18 januari 2017)VeldhovenNiet-leden: €895,00
Leden: €716,00