Denemarken in the spotlight

Denemarken in the spotlight  PDF

Voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe exportmarkten is Denemarken een zeer goede optie. Het is echter niet aan te raden om in Denemarken "even snel" zaken te gaan doen. Voordat u in Denemarken zaken gaat doen is het goed om eerst vooraf een duidelijk beeld te krijgen wat u kunt verwachten, welke mogelijkheden er zijn, maar ook welke valkuilen. Kwaliteit staat bij Denen hoog in het vaandel. Alles moet goed zijn, goed geregeld, goed van kwaliteit en smaak. Dus wanneer u zaken wilt gaan doen in Denemarken, wees u dan ervan bewust dat u zich van te voren moet verdiepen in de kansen en mogelijkheden in dit land om kwaliteit te kunnen leveren.

Tijdens deze bijeenkomst worden de volgende onderwerpen behandeld: Welke kansen en mogelijkheden biedt de Deense markt uw bedrijf, hoe zet u een succesvol bedrijf op in Denemarken, wat zijn de voor- en nadelen van een eigen vestiging in Denemarken en aan welke verplichtingen moet u als werkgever voldoen? Het is een kleinschalige bijeenkomst, zodat u veel maatwerk krijgt en voldoende ruimte om vragen te stellen.

Doelgroep 

Degenen die een marktentree naar Denemarken overwegen of op het punt staan om de Deense markt te betreden.

Resultaat 

De deelnemer zal na deze bijeenkomst een beter beeld krijgen over het zakendoen in Denemarken. Weet hoe hij/zij een goede handelspartner kan kiezen en is bekend met het verkoopproces en de zakelijke cultuur in Denemarken.

Cursusdata 
BegindatumDuurLocatiePrijs
10 maart 20171 middagZoetermeerNiet-leden: €175,00
Leden: €125,00