Seminar e-commerce in China uw kansen en bedreigingen

Seminar e-commerce in China uw kansen en bedreigingen PDF

Wat zijn uw kansen op de grootste e-commerce markt van deze tijd? Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen en hoe kunt u als exportbedrijf hierop inspelen?
Alvorens u deze uitdaging aangaat is het belangrijk om u eerst te verdiepen in een aantal juridische aspecten. Zoals het beschermen van uw merknaam en welke e-commerce wetgeving van toepassing is voor uw online producten. Maar ook een realistisch kijk naar de commerciële en financiële belangen van uw bedrijf, zoals wat zijn de kosten en eisen om als bedrijf uw producten online te verkopen op de Chinese markt.
Ook onderwerpen als welke kanalen effectieve verkoopresultaten kunnen opleveren, de voor- en nadelen hiervan en hoe u zich onderscheidt ten opzichte van uw concurrenten worden behandeld tijdens dit seminar.
Na het plenaire deel van het programma heeft u de mogelijkheid om te sparren met de sales manager van Berg Toys B.V. en de e-commerce director van Hi-Tec Sports die reeds succesvol zijn op de Chinese e-markt.
Door deelname aan dit seminar legt u een stevig fundament om de Chinese e-markt te veroveren.

Doelgroep 

Exportdirecteuren, exportmanagers, areamanagers, bedrijfsjuristen, marketingmanagers en medewerkers die werkzaam zijn binnen een exportorganisatie.

Resultaat 

U bent in staat om de juiste stappen te ondernemen voor het behalen van uw online verkoopdoelstellingen in China. Tevens kunt u zelfstandig beoordelen welke intellectuele eigendomsrechten van belang zijn om te registreren.

Cursusdata 
BegindatumDuurLocatiePrijs
20 september 20171 middagRosmalenNiet-leden: €399,00
Leden: €319,20