Training De praktijk van export naar India

Training De praktijk van export naar India PDF

Wilt u meer begrip van de Indiase cultuur om uw medewerkers beter aan te sturen? Hoe u uw netwerk kunt verbreden? Maar ook tot hoe ver u moet meegaan met uw Indiase klant? Weten welke wet- en regelgevingen voor u als Nederlandse exporteur van belang zijn om rekening mee te houden?
De hele wereld ziet India als een enorme afzetmarkt. De concurrentie is enorm, wees daarom als exporteur extra alert waar u op moet letten met India als nieuwe (focus) markt. Er zijn maar weinig landen in de wereld waar de verschillen zo groot zijn tussen mensen en hun uiteenlopende gewoonten en gebruiken. Ook prijsgevoeligheid, bureaucratie en armoede zijn belangrijke factoren waarmee u rekening dient te houden bij het exporteren van uw producten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, kennis van de meest essentiële spelregels van het zakendoen met India en inzicht in de Indiase zakencultuur, heeft u na deze training een voorsprong op uw concurrentie.
Tijdens deze intensieve middag training hoort u waar u rekening mee dient te houden bij het exporteren van uw producten naar India. Geen lange colleges, maar interactieve presentaties en discussies waaruit elke deelnemer zijn/haar conclusies kan trekken voor de eigen aanpak en antwoorden heeft gekregen op prangende vragen. Op een humoristische wijze en vol enthousiasme brengen de sprekers hun kennis over op de deelnemers. Aan het slot ruime gelegenheid voor informele contacten tijdens de netwerkborrel. Met deze training legt u een stevig fundament voor een professionele aanpak bij export naar India.

Doelgroep 

(Export)Directeuren, export/area managers en medewerkers van bedrijven die voornemens zijn de Indiase markt te betreden en weinig tot geen ervaring hebben met het zakendoen in India.

Resultaat 

Grotere doelmatigheid en kostenbesparing creëren voor de onderneming door deelnemers vertrouwd te maken met de praktijksituatie van het zakendoen in India.

Cursusdata 
BegindatumDuurLocatiePrijs
10 oktober 20171 middagRosmalenNiet-leden: €399,00
Leden: €319,20