Training Het zakendoen in Iran en de onderliggende risico's

Training Het zakendoen in Iran en de onderliggende risico's PDF

Wat zijn de huidige (politieke) ontwikkelingen, belemmeringen en welke alternatieven of oplossingen zijn er? Heeft u goed zicht op uw investeringsrisico? Welke invloed hebben de sancties op bedrijven die zakendoen met Iran. Hoe worden de regels door Iran zelf gehandhaafd?
Tijdens deze training hoort u hoe u uw risico’s zo veel mogelijk kunt beperken en hoe u ervoor zorgt dat uw compliance op orde is. Tevens verkrijgt u inzicht in de actuele trends en ontwikkelingen in Iran en hoe het betalingsverkeer in dit land is georganiseerd.
Na deze training bent u bekend met de huidige regelgeving, het betalingsverkeer en waar u als exporteur tegenaan kunt lopen wanneer u voornemens bent met Iran zaken te gaan doen. Twee specialisten en een Iraanse ondernemer vertellen u over de zakelijke mogelijkheden in Iran.

Doelgroep 

Export directeuren, exportmanagers, area/salesmanagers die voornemens zijn om zaken te doen met Iran of zich willen oriënteren.

Resultaat 

U verkrijgt inzicht in de huidige (politieke) situatie, belemmeringen en oplossingen. Tevens bent u in staat om de risico's in kaart te brengen en weet welke rendement haalbaar is.

Cursusdata 
BegindatumDuurLocatiePrijs
11 april 20171 dagBunnikNiet-leden: €595,00
Leden: €476,00