Training Het zakendoen in Iran en de onderliggende risico's

Training Het zakendoen in Iran en de onderliggende risico's PDF

Wat zijn de huidige (politieke) ontwikkelingen, belemmeringen en welke alternatieven of oplossingen zijn er? Hoe ziet het bankenlandschap eruit? Welke invloed hebben de sancties op bedrijven die zakendoen met Iran. Hoe worden de regels door Iran zelf gehandhaafd?
Tijdens deze training hoort u hoe u uw risico’s zo veel mogelijk kunt beperken en hoe u ervoor zorgt dat uw compliance op orde is. Tevens verkrijgt u inzicht in de actuele trends en ontwikkelingen in Iran, de Iraanse zakencultuur en hoe het betalingsverkeer in dit land is georganiseerd.
Na deze training bent u bekend met de huidige regelgeving, het betalingsverkeer en waar u als exporteur tegenaan kunt lopen wanneer u voornemens bent met Iran zaken te gaan doen. Twee specialisten en een Iraanse ondernemer vertellen u over de zakelijke mogelijkheden in Iran.
Daarnaast kunt u een adviesgesprek van 20 minuten aanvragen met één van onze experts. Kortom, u bepaalt zelf met welke insteek u deelneemt aan deze training, zodat u straks uw eigen koers kunt varen.

Doelgroep 

Export directeuren, exportmanagers, area/salesmanagers die voornemens zijn om zaken te doen met Iran of zich willen oriënteren.

Resultaat 

De deelnemer is in staat om de mogelijkheden m.b.t. het betalingsverkeer naar Iran te beoordelen en weet welke invloed het heeft op zijn of haar onderneming bij export naar Iran.

Cursusdata 
BegindatumDuurLocatiePrijs
11 juli 20171 dag van 10.00 uur tot 16.00 uurRosmalenNiet-leden: €595,00
Leden: €476,00