Workshop Het begrijpen en benutten van de Amerikaanse zakencultuur

Workshop Het begrijpen en benutten van de Amerikaanse zakencultuur PDF

Hoe maakt u Amerikanen enthousiast over uw product? Hoe zorgt u ervoor dat u uw potentiële klant in Amerika weet te raken? Een eerlijke, directe en kritische manier van communiceren levert u weinig referenties op. U denkt misschien dat een Amerikaan gemaakt aardig is, maar voor hem is het vanzelfsprekend om zich zo op te stellen.
Door u te verdiepen in de Amerikaanse cultuur vergroot u uw kansen om succesvol zaken te doen met een Amerikaanse zakenpartner. Goed pitchen, onderhandelen en samenwerken zijn doorslaggevend, maar waar moet u met name op letten?
Tijdens deze workshop krijgt u toepasbare tips en technieken voor een goede pitch, zodat u een nog groter kans van slagen heeft om de order bij uw potentiële afnemer binnen te halen. Tevens wordt er ingegaan op zaken zoals de culturele verschillen en overeenkomsten tussen de VS en Nederland, maar ook de subculturen binnen de VS. Een spraakmakende en interactieve workshop voor exporteurs om het vertrouwen van een Amerikaan voor zich te winnen.

Doelgroep 

Personen die succesvol zaken willen doen in de Verenigde Staten.

Resultaat 

U bent in staat om professioneel en overtuigend te communiceren met een Amerikaanse zakenpartner.

Cursusdata 
BegindatumDuurLocatiePrijs
14 november 20171 middagRosmalenNiet-leden: €399,00
Leden: €319,20