Workshop Letter of Credit bij export (L/C)

Workshop Letter of Credit bij export (L/C) PDF

Heeft u te maken met klanten die zelf ook niet goed bekend zijn met L/C's, waardoor misverstanden of onduidelijkheden ontstaan? Weleens verschil van mening met de adviserende bank over 'shipping date'? Al uw klanten worden tot nu toe geleverd op vooruitbetaling, maar zo af en toe krijgt u met grotere klanten te maken die wel zaken willen doen, maar alleen willen kopen met een L/C?
Herkent u zich in één van deze praktijksituaties? Of wellicht andere problemen of knelpunten die u tegenkomt met betrekking tot het L/C? Dan is deze training aan u besteed. Een Letter of Credit (L/C) is in het internationale handelsverkeer het middel bij uitstek om de belangen van zowel de verkoper als van de koper op een evenwichtige wijze te regelen, mits u weet hoe het werkt. Tijdens deze workshop wordt het L/C vanuit de praktijk bij de bank en het bedrijfsleven behandeld, zodat u aan het eind van de dag de juiste kennis in huis heeft om een L/C correct te kunnen beoordelen.
Fenedex organiseert deze workshop i.s.m. de Rabobank.

Doelgroep 

Exporteurs die verantwoordelijk zijn voor het commerciële traject, het opstellen van een verkoopovereenkomst en/of het controleren en managen van de exportadministratie.

Resultaat 

Inzicht geven in de werkwijze van een Letter of Credit, gericht op de risico momenten en op de zekerheid van betaling.

Cursusdata 
BegindatumDuurLocatiePrijs
26 september 20171 dagNijkerkNiet-leden: €525,00
Leden: €420,00