Workshop Sales Contract en de Incoterms

Wilt u goed onderbouwd een bepaalde Incoterm kunnen kiezen wanneer u onderhandelt met uw klant? Tijdens het onderhandelen zelf ook weten welke invloed dit heeft op bepaalde aspecten zoals de betalingsconditie of verzekeringen?
In een verkoopcontract maken de Incoterms een belangrijk deel uit van de overeenkomst. Het bevat regels omtrent de overgang van risico’s en kosten van de verkoper naar de koper. Ook zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden met betrekking tot vervoer van goederen hierin bepaald.
Tijdens deze workshop hoort u waar de risico’s, kosten en verplichtingen van koper en verkoper bij de Incoterms liggen. De Incoterms in relatie met betalingscondities en waar u in de praktijk rekening mee dient te houden wanneer u een sales contract overeenkomt met uw afnemer.

Doelgroep 

Export directeuren en export (area/sales) managers die verantwoordelijk zijn voor het afsluiten van verkoopcontracten met buitenlandse afnemers.

Resultaat 

Bij het afsluiten van het verkoopcontract bent u in staat om met uw koper de juiste Incoterm af te spreken. U weet welke rechten en plichten er voor beide partijen gelden en hoe u uw risico's contractueel kunt beperken.

Cursusdata 
BegindatumDuurLocatiePrijs
26 september 20171 middagNijkerkNiet-leden: €399,00
Leden: €319,20